Adaugă
Publicitate

Prezentare

Pentru pasionatii mountainbiking-ului din Romania ii anuntam ca in perioada 10-12 Septembrie la Bunloc, Sacele se desfasoara competitia PlayBike - "On The Rocks" 2010.

Misiunea noastra este a promova mountainbiking-ul pe plan local si national, de nu uita de unde am plecat si de a cladi pe acest fundament istoric, respectandu-i pe cei ce au fost inainte, dar si pe cei ce vor veni dupa. Astfel, planul nostru este de a da Brasovului locurile de dat pe care le merita, dezvoltandu-le gradual. Bunlocul s-a dovedit a fi amplasamentul ideal pentru a ne pune in practica ideile, dupa ce ani de zile ne-am luptat cu morile de vant pentru alte locatii, mai de notorietate. Le multumim pe aceasta cale factorilor de decizie care au dovedit deschidere si respect pentru sportul nostru!

Programul PlayBike "On The Rocks" este urmatorul:

  • Joi, 9 Septembrie – Antrenamente libere
  • Vineri, 10 Septembrie – inscrieri si antrenamente obligatorii
  • Sambata, 11 Septembrie – Calificari, finala, dirtjumping-session, premiere si afterparty  la Hla Sacele de la ora 20:20 cu Dj lp & Dj Tudorel;
    Intrarea : 10 ron baieti - fete intrarea garuita
  • Duminica, 12 Septembrie – Zi de dat la liber pentru sesiuni foto si de filmare

Organizatorii evenimentului Playbike "On The Rocks" sunt persoane cu o experienta de peste zece ani in alte desfasurari de profil din Romania si nu numai: Campioni Nationali din diversele discipline ale mountainbiking-ului (cross country, downhill, four cross, dirtjumping, trial), sportivi de performanta cu rezultate nationale si internationale, fosti membri ai Lotului National de Mountainbike, fosti organizatori ai celor mai importante evenimente de mountainbike si de festivaluri de sport alternativ/extrem din Romania. Headshaper-ul traseului, Kinda Geza, este cel mai bine clasat roman la un Campionat Mondial de Mountainbike (locul 24 la four-cross, Lugano/Elvetia – 2003), dar si ultimul Campion National la Downhill si artizanul catorva dintre cele mai cunoscute trasee de downhill din Romania (Poiana Brasov, Sinaia, Miercurea Ciuc).

Mai multe informatii referitoare la eveniment gasiti pe www.playbike.ro si www.dirtbike.ro


Etichete:

concurs , Sacele , competitie , Bunloc , biciclism , On The Rocks , PlayBike , mountain bike

Contact

Loc de desfășurare:

Zona Municipiului Sacele

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe