Adaugă
Publicitate

Prezentare

 

Joan Altisen, figură cunoscută în lumea fitnessului de 20 de ani, va veni în România. Descoperă cel mai recent proiect al său, revoluționar de fitness - ONEKOR - la BELAQVA Spa and Wellness.

OneKor, este o metodă de training prin programe diferite, o formă de precoreografie, ușor, distractiv și antrenant. Aspectul cel mai important este tempo-ul muzicii pe coreografii, ritmul muzicii încetinind și accelerând, ținând audiența în priză.

 

Competitor de top în lumea fitnessului, instructor de Aerobic, Step, House, Latino, Hip Hop cu traininguri livrate în lumea întreagă, Joan Altisen iubește energia pe care i-o dau oamenii. Participanții la clasele sale sunt martori ai unei atmosfere explozive, pline de forță prin muzică și tempo. DJ, creator de muzică de fitness și spectacole, Joan Altisen este o expresie a mișcării și dansului.

 

  • Când: 4 Aprilie 2015, între 12 - 15
  • Unde: Kronwell Ceremonies Grand Hall
  • Cum mă înscriu : La recepția fitness BELAQVA Spa and Wellness
  • Costul participării:
    în perioada 19 -26 Martie | 40 lei
    27 Martie – 3 Aprilie | 60 lei
    În ziua evenimentului, 4 Aprilie |100 lei

 ONEKOR NRG: antrenament energetic și de mare intensitate cu step coreografic. Perfect pentru a arde calorii. Se lucrează mușchii picioarelor și fesierii în prima parte a clasei, iar în a doua mușchii abdominali și cei ai brațelor.

 ONEKOR MOVE: antrenament perfect pentru cei care adoră să danseze ușor cu coreografii și muzică de ieri și azi. Dansează și intră în formă!

 ONEKOR LATINO: Salsa, bachata, merenge și multe alte stiluri latine, te vei antrena cu pași ușori de dans și cu multă distracție. Un antrenament recomandat oricui, indiferent de vârstă sau condiție. 

Contact

Organizator:

BELAQVA Spa and Wellness

Brașov, str. Bd. Gării, nr. 7, cod postal 500203

0368 730 810


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Garii, nr. 7A, cod postal 500203

0368730800

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe