Adaugă
Publicitate

Prezentare

Campania de prevenție și conștientizare “Mergem sănătoși!”

Spitalul de Cardiologie Clinicco Brașov organizează Campania de prevenție și conștientizare “Mergem sănătoși!” pe 1 octombrie, de Ziua Mondială a Mersului pe Jos.

Ne dorim să atragem atenția asupra faptului că mersul pe jos este metoda cea mai simplă, sigură și ieftină de a contribui la o sănătate bună. O viață activă este o viață ferită de obezitate și riscurile asociate acesteia, între care se numără și cel cardiovascular. Mersul pe jos este la îndemâna oricui, chiar și a persoanelor care nu beneficiază de o condiție fizică bună, se poate practica împreună cu alții, ajută la socializare, fiind extrem de agreabil, previne bolile cardiovasculare, dar nu numai, diminuează stresul, îmbunătățește calitatea somnului, contribuie la sănătatea oaselor.

În acest sens, pe 1 octombrie, la ora 11.00, organizăm un marș și îi invităm pe brașoveni, indiferent de vârstă și condiție fizică, la o plimbare de 3 kilometri prin cel mai frumos oraș din România. Traseul va porni din Piața Unirii, pe Aleea de sub Tâmpa, Bulevardul Republicii, Biserica Neagră.

Companiile brașovene care doresc să se alăture demersului nostru sunt invitate să marcheze această zi împreună cu echipa Clinicco.

Contact

Organizator:

Spitalul de cardiologie Clinicco Brasov

Brașov, str. Scolii, nr. 8

0729 83 27 67


Contactează realizatorul articolului

Florenta Danila

0729832767

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Mai sus de Poarta Schei, la intersectia strazilor Capitan Ilie Birt si Prundului

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe