Adaugă
Publicitate

Prezentare

Pana in acest moment au fost inscrise 141 de goluri in 62 de meciuri cu o medie de 2.27 goluri/meci.   Germania a terminat pe locul 1 in grupa A cu 9 pct. acumulate, cu un parcurs excelent pana in semifinala cu Italia unde a incasat 2 goluri in ultimele minute din ultima repriza de prelungiri. KLOSE Miroslav ramane cel mai bun marcator al acestei cupe cu 5 goluri la activ. Germania intalneste Portugalia in finala mica.   Portugalia este privita ca o surpriza a acestei cupe deoarece multi nu ii acordau sanse chiar daca avea 12 victorii consecutive. A practicat un joc excelent in meciul cu Franta, mult mai creativa si incisiva decat Brazilia care a dezamagit la aceasta editie a cupei mondiale din Germania 2006. Si ea a terminat faza grupelor pe locul 1 cu 9 pct. Actualmente este echipa cu cele mai multe cartonase galbele, 21 pana in acest moment.   Italia a terminat faza grupelor pe locul 1 in grupa F cu 7 puncte acumulate insa cu un surprinzator egal cu USA (1-1) meci in care a primit singurul gol pana in aceasta faza.   Franta o alta surpriza a acestei cupe. Nu a convins in faza grupelor terminand astfel pe locul 2 cu 5 pct. dupa Elvetia. A avut apoi in parcurs excelent eliminand Spania, Brazilia si Portugalia. Combinatia ZIDANE Zinedine si HENRY Thierry a functionat excelent in toate aceste meciuri.  
  • FINALA MICA Data: 8 iulie meciul nr. 63. Stadion: Stuttgart;   Germania -   Portugalia, ora 22:00 scor 3-1 (0-0)
  • FINALA MARE Data: 9 iulie meciul nr. 64. Stadion: Berlin;   Italia :   Franta, ora 21:00 scor (1-1) (1-1) 5-3 dupa loviturile de departajare

Urmează în Braşov 5637

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe