Adaugă
Publicitate

Prezentare

Everybody On The Slope, 3 zile de concursuri pe partie si zeci de premii HP & Microsoft la Poiana Brasov pe partia Bradul.

In acest weekend, HP si Microsoft asteapta toti iubitorii sporturilor de iarna pe partia Bradul din Poiana Brasov cu cele mai noi laptopuri care pot fi testate, jocuri, muzica si multa distractie in zapada.

Programul evenimentelor:

  • de vineri pana duminica, 12 februarie 2012, HP organizeaza 2 competitii de schi si snowboard pe zi, iar cei mai talentati participanti vor avea sansa sa castige premii importante, de la laptopuri HP cu sistem de operare Microsoft la accesorii distractive pentru calculator, cum ar fi casti audio sau camere web. Mai important insa, HP si Microsoft au pregatit si multe premii de consolare, astfel ca nimeni nu va pleca acasa dezamagit.
  • Sambata, 11 februarie 2012, incepand cu ora 16.30, Guess Who declara deschisa distractia la after ski direct pe partie.

Etichete:

concurs , competitie , Poiana Brasov , Microsoft , snowboard , Partia Bradul , Everybody On The Slope , schi , HP

Contact

Loc de desfășurare:

Pe Drumul Poienii la 12km de Brasov

Urmează în Braşov 5632

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe