Adaugă
Publicitate

Prezentare

Sâmbătă, 26 ianuarie, în ceainăria Ceai et caetera din Brașov a avut loc prerelease-ul noului set Gatecrash, al jocului Magic the Gathering. Acest set ne-a oferit posibilitatea de a ne alege una din cele 5 guilde: Dimir – Consuming Aberration, Simic – Fathom Mage, Boros- Foundry Champion, Gruul - Rubblehulk, Orzhov – Treasury Thrull.
La eveniment au luat parte 18 persoane pasionate de Magic. Turneul s-a desfășurat în format seald, având 5 runde. La final, s-au jucat semifinale și finala.

Fondul de premiere a fost de 36 de boostere, dintre care primul clasat a primit 10.

La Brașov, guilda care a mers cel mai bine a fost Orzhov, câștigătorul și locul 3 au făcut parte din aceasta facțiune. Pe locul 2 ca guilde ar fi clanul Boros, pe 3 clanul Grull, pe locul 4 Dimir, iar pe 5 clanul Simic.

Prezentarea initiala:

MagicThe Gathering este primul joc apărut, de tipul "trading card game". În 2011, la nivel mondial, comunitatea Magic The Gathering, avea peste 11 milioane de jucători.

În România, Brașovul are o comunitate activă, alături de alte 5 orașe (București, Timișoara, Târgu-Mureș, Iași, Cluj - Napoca). În ceainăria Ceai et caetera pasionații pot juca atât casual cât și în turnee oficiale.

Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți pe: http://lumeaboardgames.ro/prerelease-gatecrash

Persoanele interesate să se distreze, dar care vor să își dezvolte abilitățile strategice sunt așteptate în fiecare zi de joi, să intre în comunitatea jucătorilor de Magic The Gathering, din Brașov.

Informatii la tel. 0732 161 729


Etichete:

ceainarie , Ceai et caetera , turneu , Lumea Board Games , board games , MagicThe Gathering

Contact

Organizator:

Lumea Board Games

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0731837596


Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 5652

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe