Adaugă
Publicitate

Prezentare

Mănânci inginerie la mic dejun? Abia astepți să poți zice „Ai încredere, sunt un inginer”? BEST Brașov te ajută să demostrezi că ești unul dintre cei mai buni.
EBEC Brașov se întoarce! Cea mai mare competiție inginerească inter-studențească se desfășoară în perioada 10-16 noiembrie. European BEST Engineering Competition este un eveniment care are ca scop punerea în competiţie a studenţilor cu abilităţi de inginer, designer, programator sau putere de argumentare. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul mai multor zile şi va cuprinde probe de Team Design, Case Study şi competiţii inginereşti organizate de companiile partenere.

Ești practic, te descurci cu uneltele inginerești, îți place să construiești? TEAM DESIGN îți dă posibilitatea să construiești ceva care o să rămână în istorie. Cel puțin istoria EBEC. Nu-ți place să te murdărești, ești o fire mai analitică, știi să argumentezi? Avem loc și pentru tine. La CASE STUDY noi îți dăm a problemă iar tu trebuie s-o rezolvi. Problemele vor fi concepute astfel încât să includă domenii de interes cât mai variate pentru ca tu sã poți aduce contribuţia la o soluţie inovatoare.
Echipele câștigătoare vor merge mai departe la faza națională care reuneste câte 2 echipe de la fiecare EBEC organizat în ţara (Bucuresti, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara,Chişinău) pentru a le supune unor noi probe.
Echipele câstigatoare vor merge la finala europeană în Varșovia, Polonia.

Te-am convins? Adună-ți prietenii! Umblă cu ochii deschiși în holurile universității și caută afișele sau fii vigilent pe internet pe Facebook sau pe siteul http://www.bestbrasov.ro/BEC/ și completează formularul.
Informatii la tel. 0745096271


Etichete:

Centrul Cultural Reduta , studenti , asociatie , competitie , Best Brasov , EBEC , asociatie studenteasca

Contact

Organizator:

BEST Brasov

Colina Universităţii, căminul 15, camera 510, Braşov

0745272211 și 0766357595


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5632

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe