Adaugă
Publicitate

Prezentare

Organizaţia Naţională Cercetaşii României (O.N.C.R.) – Filiala Braşov ”Virgil Oniţiu” vă invită vineri 23 septembrie 2011, în Piața Sfatului, începând cu ora 13.00, pentru a participa la ”Descoperă Brașovul”, ediția a 2-a – Blestemul Vrăjitoarelor.
Descoperă Brașovul este un concurs de orientare prin oraș adresat elevilor din clasele a VII-a și a VIII-a, aflat anul acesta la cea de a 2-a ediție și desfășurat sub egida ”Zilelor Europene ale Patrimoniului”.

În concurs s-au înscris 8 echipe compuse din 61 de elevi și 8 cadre didactice. Participanții la concurs vor parcurge un traseu (pe care îl vor afla la linia de start din Piața Sfatului, în ziua concursului) și vor trece 7 probe pentru completarea unui ”puzzle”. Elevii participanți la concurs vor primi o hartă pe care sunt marcate cele 7 locații ale celor 7 ”pergamente” și traseul ce cca 5 km pe care îl vor parcurge prin oraș. Unele indicii pot fi găsite pe drumul spre pergamente sub forma unor semne pentru găsirea așa numitelor ”posturi”. În posturi participanții vor întâlni ”gardienii pergamentelor”, cercetași care îi vor supune la probe prin care vor învăța jocuri, își vor dezvolta spiritul de echipă și vor afla lucruri noi despre Brașov, istoria și patrimoniul local.

Alte informaţii pe www.cercetasibrasov.ro


Etichete:

concurs , Cercetasii Romaniei , Descopera Brasovul , Blestemul Vrajitoarelor

Contact

Organizator:

Cercetasii Romaniei

Str. Sitei nr.67, cod postal 500074, Brasov

0368409004


Loc de desfășurare:

Centrul vechi al oraşului.

Urmează în Braşov 5632

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe