Adaugă
Publicitate

Prezentare

Deschide Drumul - Cupa Rotary BrasovClubul Rotary Brasov organizeaza in perioada 21-24 septembrie turneul de tenis de camp “Deschide drumul”. Scopul organizarii acestui eveniment este acela de a strange fonduri in beneficiul invatamantului preuniversitar brasovean si de incurajare a tinerilor spre studiu si performanta. Turneul se adreseaza pasionatilor de tenis dar si celor dornici de a oferi o mana de ajutor invatamantului brasovean, singura conditie impusa fiind aceea de a fi jucatori de tenis amatori.

Competitia va fi organizata cu sprijinul Bazei Sportive “Noua” si a Asociatiei Sportive “Gheorghe Cosac”. In perioada 21-23 septembrie vor avea loc primele tururi urmand ca in 24 septembrie sa se dispute semifinalele si finalele. Meciurile se vor desfasura la bazele sportive “Noua” si “Dinamo”. Inscrierile se vor face pana in data de 20 septembrie, orele 14.00, la telefon 0722.223.063 sau prin e-mail la var darAt = "@"; var darDot = "."; var darMat = "ailt"; var darM = "href="mailto:secretary"+darAt+"rotary.brasov"+darDot+"ro"; var darRef = "a hre"; document.write('<'+darRef+'f="m'+darMat+'o:'+darM+'">'+darM+'');">. Taxa de participare este de 100 lei/persoana pentru turneul de simplu si 75 lei/persoana pentru turneul de dublu. Clubul Rotary intentioneaza ca in viitor sa puna accentul pe tineretul acestui oras. De aceea in 2006 si 2007 se vor derula o serie de proiecte de strangere de fonduri in beneficiul invatamantului preuniversitar brasovean si al incurajarii tinerilor spre studiu si performanta in diverse domenii. Sursa: Olivia BULZAN - consultant relatii publice Inside Communication 0721 457 065


Etichete:

concurs , competitie , Rotary , Club Rotary , turneu

Urmează în Braşov 5513

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe