Adaugă
Publicitate

- Program complet

Competiţie & Sport

Fundatia Kronospan

participarea este gratuita

Imbunatățește Sesizează

1840 0

Prezentare

Concursul National de Fotografie “Lumea vazuta cu ochii tai”, Editia 2012 se desfasoara sub egida Fundatiei Kronospan. Aflat deja la a treia editie, concursul continua sa promoveze tinerii artisti si sa sustina fotografii profesionisti si pasionatii de fotografie prin valorizarea si publicarea lucrarilor inscrise in concurs. Valoarea totala a premiilor ce vor fi acordate este de 8.000 RON.

Fotografiile selectate in urma desfasurarii concursului, vor ilustra materialele de promovare care au devenit deja traditionale pentru Kronospan si care sunt asteptate cu nerabdare la fiecare sfarsit de an de catre partenerii nostri, peste 1000 de firme de mobila, arhitectura, design interior, dealeri, magazine de bricolaj, autoritati, facultati, ONG-uri, atat din tara, cat si din strainatate. De asemenea, cele mai reusite fotografii vor fi prezentate publicului larg in cadrul unei expozitii.

Prin temele propuse pentru acest an, dorim sa ne apropiem mai mult de natura. Astfel, participantii vor putea inscrie in concurs seturi de fotografii care sa abordeze una dintre urmatoarele teme:

  • Copaci cu forme neobisnuite
  • Fotografie de concept – Lemnul
  • Macro – Texturi de lemn

Inscrierea la concurs se va face online, pe site-ul www.kronospanfoundation.ro, in cadrul sectiunii „Concurs de Fotografie”. Fiecare participant va putea inscrie in concurs maxim doua seturi complete de 5 fotografii, care sa abordeze una dintre temele propuse. Regulamentul oficial al concursului poate fi consultat pe site.

Una dintre noutatile acestei editii este Premiul publicului. Fiecare participant va putea desemna o fotografie care sa participe la aceasta sectiune a concursului. Votul publicului se va desfasura pe pagina oficiala de Facebook a Fundatiei Kronospan. Fotografia care va aduna cele mai multe „like-uri”, va castiga aceasta sectiune a concursului.
Informatii la tel. 0268408731


Etichete:

concurs , Fotografie , Fundatia Kronospan

Contact

Organizator:

Fundatia Kronospan

Brasov, str. Strunga Mieilor, nr. 1, cod postal 500482

0268408731


Loc de desfășurare:

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe