Adaugă
Publicitate

Prezentare

Anul acesta, pentru prima oara in istoria Brasovului, Sala Sporturilor va gazdui Transylvanian Grand Prix, un concurs international de dans sportiv. La eveniment vor participa peste 2000 de sportivi din 20 de tari ale lumii, 20 de arbitri internationali, iar competitiile se vor desfasura pe parcursul a trei zile si vor cuprinde 32 de sectiuni.

Vom avea placerea de a admira perechi de sportivi din topul 50 mondial, iar la Gala IPDSC vor fi prezente  cateva dintre cele mai bune perechi de dansatori profesionisti ale lumii.

Invitata de onoare la acest eveniment este Hanna Kartunnen din Finlanda, pe care vom avea deosebita placere sa o vedem performand live duminica, 3 octombrie in mai multe show-uri. Campioana mondiala la Showdance impreuna cu Alex da Silva, Hanna este o dansatoare pasionala care a cautat mereu sa isi depaseasca propriile limite. In domeniul dansului sportiv, Hanna are un palmares bogat, reusind, pe parcursul a celor 20 de ani de dans, sa ajunga campioana mondiala la latino cu fostul ei partener, Paul Killick.

  • academia-de-dans-brasov4
  • academia-de-dans-brasov2
  • academia-de-dans-brasov3


Pentru detalii, vizitati http://www.transylvaniangrandprix.ro

 


Etichete:

dans , Sport , Sala Sporturilor , Fan Dance Club , dans sportiv , Academia de Dans , Mircea Gavrila

Contact

Organizator:

Academia de Dans

Adresa corespondenta: B-dul Grivitei nr.70, bl.6, ap.24, cod postal 500173 Brasov.

0722229128 Mircea Gavrila


Loc de desfășurare:

B-dul. Garii nr. 9, Brasov

0268412685

Urmează în Braşov 5599

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe