Adaugă
Publicitate

Prezentare

Luni 6 august 2012, la ora 19 va avea loc un concurs de Găinușa Buclucașă - Chicken Cha Cha Cha, in ceainaria Ceai et caetera.

Acest joc conține 3 tipuri de componete: cartonașe în formă de ou, cartonașe în forma haxagonală și figurinele de lemn reprezentând găinușele.

Găinușa buclucașă este un joc pe care orice copil/adult îl poate deprinde foarte repede. Este un joc bazat mai ales pe memoria fotografică, atât de dezvoltată la copii, pentru că necesită asocierea imaginilor de pe cartoanele în formă de ou (cu fața în sus) cu cele de pe cartoanele în formă de hexagon (așezate cu fața în jos).

Mai exact, o găinușă, la tura ei, vrea să înainteze câte un pas. Pentru asta va trebui să aleagă un hexagon (cu fața în jos) și să-l întoarcă. Dacă imaginea de pe hexagon corespunde celei de pe oul pe care va ateriza la următorul pas, atunci ea înaintează și repetă figura cu noua imagine din fața ei. Dacă nu, își pierde turul în favoarea următoarei găinușe.

O regulă foarte haioasă este aceea că atunci când o găinușă prinde din urmă o altă găinușă, prima îi fură acesteia din urmă toate penele de pe ea. De fapt, aceasta este și condiția de victorie, întrucât jocul se termină doar în momentul în care una dintre găinușe reușește să strângă toate penele pe spatele ei.

Pentru a va înscrie vizitați evenimentul de pe pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/events/265061583607353/
Informatii / Rezervari la nr. tel. 0731.837.596


Etichete:

distractie , concurs , ceainarie , Ceai et caetera , boardgames , Gainusa Buclucasa , Chicken Cha Cha Cha

Contact

Organizator:

Ceai et caetera

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă


Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 5652

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe