Adaugă
Publicitate

- Program complet

Competiţie & Sport

Centrul de Voluntariat Brasov

participarea este gratuita

Imbunatățește Sesizează

1024 0

Prezentare

Pentru tinerii pasionaţi de film cu multe idei şi curaj, avem un anunţ deosebit de important!
Am lansat Competiția de scurtmetraje "Movie in Action" care se adresează tuturor tinerilor din Brașov.

Astfel, dacă ai între 16-24 de ani şi dorești să faci ceva inedit , esti invitat să realizezi un film de scurt metraj în care fie identifici o problemă din comunitatea locală şi propui o soluţie la aceasta; fie prezinţi aspectele pozitive ale oraşului Braşov, într-o manieră cât mai creativă. Esti liber să alegi ce tema dorești și cu mijloacele pe care le ai la dispoziție. Se va puncta originalitatea și creativitatea. Termenul de înscriere în competiție este 21.01.2013.
Premiul cel mare constă în participarea ta la o festival de film de tineret, eveniment care are loc în cadrul proiectului internaţional "You(th) Can Do It!", finanţat prin programul Tineret în Acţiune.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/MovieInActionCompetitieDeScurtmetraje sau la adresa de e-mail 
Informatii la tel. 0723652256
Organizator: Asociatia pentru Integrare Sociala si Protectia Mediului Feed-Back Brasov, prin Centrul de Voluntariat Brasov


Etichete:

film , competitie , Centrul de Voluntariat

Contact

Loc de desfășurare:

Strada Suisul Castelului, nr. 1-3 (fata in fata cu terenul de baschet)

0724305534

Urmează în Braşov 6230

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe