Adaugă
Publicitate

Prezentare

  • campionatul-national-de-carcassonne-etapa-locala-brasov-fotografie

Lumeaboardgames.ro și cutia.ro au organizat pentru al doilea an consecutiv la Brașov, în ceainăria Ceai et caetera, etapa locală a Campionatului Național de Carcassonne.

În total au fost 26 de participanți, 16 baieți și 10 fete. După ce a fost efectuată tragerea la sorți a primei runde, jucătorii au fost împărțiți la cele 13 mese. Turneul s-a disputat în sistem evețian, locul 1 și locul 2 la finalul fiecarei runde, fiind nevoiți să joace între ei. Atmosfera a fost placută dar, competiția a fost acerba. Toti participanții și-au dorit calificarea în finală.

Dupa prima rundă, Alexandru Marcu era primul clasat, urmat fiind de Andrei Vătavu. Cei doi au jucat împreună în runda a doua, Andrei fiind învins. În runda a treia Alex a înfruntat încă un adversar puternic, Nadia Comănici. Un rol important l-a avut strategia, dar poate și ghinionul Nadiei. Nadia și-a plasat ultimii 3 pioni pe mănăstiri, nereușind să încercuiască niciuna. Alex a profitat și la final a reușit sâ câstige cu scorul de 111-76. Astfel, Alex a demonstrat de ce a fost vicecampion Național la Carcassonne în 2011.

Primii 7 jucători calificați pentru finală sunt în ordinea punctajului obținut: Alexandru Marcu, Simona Radu, Eugen Axinte, Vlad Georgescu, Andrei Vatavu, Nadia Simona Comanici și Claudiu Petroiu. Ei sunt cei ce vor reprezenta Brașovul la finala națională din 6 octombrie.

Anul acesta jucătorii au fost motivați prin acordarea urmatoarelor premii de la:
1. cutia.ro: Un joc Dominion în limba română, o extensie a jocului Carcassonne, Carcassonne jocul cu zaruri și 2 perechi de cercei meeple.
2. libraria Okian: 3 ghiduri de călătorie în limba engleză pentru orasele: Sevilla, San Francisco și Kuala Lumpur.
3. ceainaria Ceai et caetera: 7 ceaiuri pentru acasa și 4 vouchere de consumatie pentru primii clasati (valoarea voucherelor a fost de 50 de lei locul 1, 30 de lei locul 2, 20 de lei locul 3 și locul 4).
4. lumeaboardgames.ro: un joc Carcassonne în limba română (acordat prin tragere la sorți).
Puteți să vedeți mai multe poze de la CN Carcassonne pe pagina noastră de facebook: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.352689861483616.84826.259557414130195&type=1

Felicitări tuturor participanților și multă baftă mai departe în finală!

Prezentarea iniţială:

Campionatul Naţional de Carcassonne presupune: mai multe etape locale organizate în parteneriat cu diferite organizaţii, instituţiii sau persoane fizice şi finala naţională de la Sibiu.

Câştigătorul finalei se califică pentru Campionatul Mondial de Carcassonne (21.10.2012 Essen, Germania).

Detalii despre modul de desfăşurare şi organizare al concursurilor găsiţi în regulamentul campionatului: http://lumeaboardgames.ro/regulament-campionat-carcassonne

Participanţii se pot înscrie la adresa de e-mail: , .
Pentru înscriere, se solicită următoarele informaţii: nume, prenume, număr de telefon şi adresa de e-mail.

Taxa de înscriere este de 10 lei; se va achita în ziua competiţiei.

Informatii / Rezervari la nr. tel. 0732 161 729
Organizator(i): Ceainaria Ceai et caetera, Lumea board games, Lineart.


Etichete:

Divertisment , distractie , ceainarie , ceai , Ceai et caetera , competitie , jocuri , Carcassonne , Lumea Board Games

Contact

Organizator:

Ceai et caetera

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă


Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 5658

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe