Adaugă
Publicitate

Prezentare

Cea de a III-a editie Brasov International Marathon, eveniment sustinut de Telekom Romania, se va desfasura in data de 21 mai 2017.

Va fi o cursa deosebita avand in vedere traseul pe care se va alerga. Zona de start si finish va in centrul vechi al orasului, in Piata Sfatului, intre Biserica Neagra si Casa Sfatului, iar traseul o sa va poarte pe cele mai importante strazi si obiective turistice din oras.

Probe si distante:

  • proba de maraton - 42,195k;
  • proba de semimaraton - 21,097km
  • team run 4*10km
  • proba de 10km
  • proba de 5km
  • curse pentru copiii intre 4-14 ani; de la 500m pana la 1km

Fiecare participant care va alerga la Brasov International Marathon va putea sustine copiii si adultii diagnosticati cu boli incurabile aflati in grija HOSPICE Casa Sperantei. Astfel, 15% din taxa de inscriere la probele competitive (maraton, semimaraton, stafeta si 10km), precum si 100% din taxa de inscriere de la cursa populara – 5km vor fi donati cauzei caritabile, prin intermediul Fundatiei Telekom Romania.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul http://maratonulbrasov.ro/.

Pentru ultimele noutati legate de aceasta editie urmariti si pagina de facebook a evenimentului - https://www.facebook.com/maratonulbrasov/

P.S. La editia 2016 au luat startul 1800 de sportivi amatori si profesionisti atat din tara, cat si de peste hotare, dar si copii cu varste intre 4 si 14 ani.

Contact

Organizator:

Clubul Sportiv Smart Atletic

Brașov, str. Hagi Maria Moscu, Sector 1, nr. Nr.1, et. demisol, ap. 1, cod postal 011153


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Centrul vechi al oraşului.

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe