Adaugă
Publicitate

Prezentare

BEST Engineering Competition – este faza locala a unui eveniment care are ca scop punerea in competitie a studentilor ce poseda atat cunostiinte tehnice, cat si putere de argumentare si spirit de echipa, toate aceste calitati fiind necesare pentru finalizarea probelor.

Evenimentul se va desfasura in perioada 12-15 decembrie 2011, in corpul C al Universitatii "Transilvania" si va cuprinde probe de Team Design si Case Study propuse de catre BEST Brasov, precum si competitii ingineresti organizate de companiile partenere.

Case Study-ul este o competitie preponderent teoretica , in cadrul careia echipele se vor confrunta cu o problema de ordin tehnico-social pentru care au 4 ore la dispozitie sa o rezolve. Sunt vizate competentele de argumentare, problematizare, munca in echipa , insa nu sunt testate propriu-zis abilitatile tehnice de constructie, design, fiabilitate etc.

In cazul probei de Team Design, aspectele sunt abordate teoretic, fiind vizate in principal capacitatile tehnice ale participantilor, accentul cazand pe munca in echipa si distribuirea task-urilor. In cele 4 ore pe care le au la dispozitie echipele vor fi nevoite sa construiasca , din materiale neconventionale, un dispozitiv functionabil si capabil sa efectueze o anumita actiune data .
Anul acesta BEST Brasov va organiza a IV-a editie a BEST Local Engineering Competition. Acest proiect intareste legatura creata deja de catre organizatia BEST intre studenti, companii si universitate,urmarindu-se o completare a portofoliului de evenimente a caror scop este dezvoltarea prin educatie non-formala a participantilor,precum si punerea acestora in interactiune directa cu mediul de lucru al companiilor.
Pentru inscrieri, doritorii trebuie sa acceseze link-ul http://www.bestbrasov.ro/BEC/.
Pe langa distractie, cei mai descurcareti vor fi recompensati cu premii, precum si calificarea la faza nationala.

Board of European Students of Technology (BEST) Brasov, grup local al organizatiei studentesti internationale BEST, este catalogata drept cea mai activa asociatie studenteasca a Universitatii Transilvania Brasov, numarand aproximativ 50 de membri activi. BEST a luat fiinta ca raspuns la nevoia de a promova comunicarea, schimbul cultural si experienta intre studentii din domeniul tehnic din Europa si reprezinta sansa studentilor europeni de educatie complementara sistemului de invatamant national.


Etichete:

educatie , Universitatea Transilvania , studenti , competitie , Best Brasov , Colina Universitatii , BEST Engineering Competition

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Universitatii nr. 1, 500068 Brasov

Urmează în Braşov 5632

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe