Adaugă
Publicitate

Prezentare

Pentru iubitorii de muzică și natură, ambele în stare pură, suntem bucuroși să vă invităm pentru a doua oară la Smida Jazz Festival, un eveniment internațional open-air dedicat jazz-ului contemporan, care va avea loc între 25 și 27 august, chiar în inima Parcului Natural Apuseni, mai exact în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj), care se găsește la aproape 90 de kilometri asfaltați de Cluj-Napoca.

Program

Luni - Vineri între orele 09:00 20:00

Servicii oferite

Programul muzical al acestei ediții este alcătuit din GoGo Penguin - Marea Britanie (pentru prima oară în România), Bugge Wesseltoft’s New Conception of Jazz - Norvegia, Tingvall Trio - Germania, Eric Vloeimans’ Gatecrash - Olanda (pentru prima oară în România), The Kandinsky Effect - Franța (pentru prima oară în România), Sickpicnic - Ungaria, Iordache, JazzyBIT și Trompetre - România.

Facilităţi oferite

Pe perimetrul festivalului, vor fi amenajate baruri, zona de food court, camping, dar și parcare.
Pentru cei care vor mai mult spațiu decât cel oferit de un cort, există alternativa de cazare la una dintre pensiunile din zonă.

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe