Adaugă
Publicitate

Prezentare

Anticafe AgileHub vă oferă spațiul și condițiile de care aveți nevoie atunci când vreți să vă relaxați, să munciți, să studiați sau să vă întâlniți cu alte persoane. Este spațiul de antipierdut vremea.
Profesioniști în tot ceea ce facem, suntem convinși că prosperitatea de durată își are originile în încredere, compasiune, educație și întrajutorare.

Program

Luni - Vineri între orele 12:00 22:00
Sâmbată - Duminică între orele 10:00 22:00

Servicii oferite

La noi vă așteaptă o grădina mare și încăperi dichisite cu care sperăm să vă răsfățăm privirea și mintea. Și tot la noi veți găsi cărți, ceaiuri,cafea, fursecuri, fructe, alături de ustensilele specifice muncii la birou: acces internet, imprimantă și scanner. Iar dacă cumva ceva ne lipsește, sunați-ne să vedem dacă putem face ceva. Sau veniți direct cu ce aveți nevoie. În acest mediu fiecare este atent să nu-l deranjeze pe celălalt. Folosim un limbaj cald, constructiv și îngrijit, se fumează doar în spațiul special amenajat și nu se vine cu animale, alcool sau alimente puternic odorifice

Facilităţi oferite

Anticafe AgileHub pune la dispoziție:
grădină mare cu balansoar, hamace, șezlonguri
parcare de masini
parcare de bicicleta
cărți din diferite domenii
jocuri IQ, șah
Totul pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare.

Contact

Adresă

Brașov, str. Horia, nr. 53, et. 1, ap. 2, cod postal 500045

anticafe.agilehub.ro

0368001395

Rețele sociale

https://www.facebook.com/AntiCafe.AgileHub

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe