Adaugă
Publicitate

Prezentare

Trei femei înalte, scris în 1994, este cel de-al treilea text pentru care Edward Albee a primit Premiul Pulitzer. Face parte, alături de Cui i-e frică de Virginia Woolf?, Capra sau „Cine e Sylvia?”, Zoo Story, din categoria textelor lui Albee care au spart barierele de timp şi de spaţiu, şi au făcut ca dramaturgul american să fie unul dintre cei mai mari autori ai sfârşitului de secol XX.

Piesa este un discurs despre viaţă, despre împliniri şi renunţări, despre iubire şi despre conflict. O privire retrospectivă şi introspectivă a unei femei, aflată în faţa pasului final, având ca rezoner o tânără de 26 de ani, avocata sa, şi o femeie aflată la jumătatea vieţii, menajera sa.
Complexitatea personajului femeii mature, aşa cum l-a creat Albee având-o ca model pe mama sa adoptivă, oferă ocazia unui recital de excepţie pentru Virginia Itta Marcu. O secudează Gabriela Butuc (menajera) şi Ada Condeescu (avocata). Din distribuţie mai face parte Relu Siriţeanu (fiul).

Spectacolul poartă semnătura regizorală a unei tinere regizoare, Sânziana Stoican, care a lucrat, pentru realizarea spectacolului, cu scenograful Valentin Vârlan.
Imaginea video este realizată de Ana Ilieşiu.
Spectacolul are loc la Sala Studio.


Etichete:

cultura , teatru , Teatrul Sica Alexandrescu , spectacol , stagiune , Trei femei inalte

Contact

Organizator:

Teatrul Sică Alexandrescu

Piata Teatrului, nr. 1,Brasov

0268412969, 0268416699, 0268418850


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Piata Teatrului, nr. 1,Brasov

0268412969, 0268416699, 0268418850

Urmează în Braşov 5546

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe