Adaugă
Publicitate

intre 20:00 si 22:00 Program complet

Teatru

Rockstadt Brasov

Teatrul Joint

20 lei, redus pentru elevi/studenti 15 lei

Imbunatățește Sesizează

1169 0

Prezentare

Teatrul Joint prezinta piesa de teatru "Clubul verighetelor" in Rockstadt club din Brasov, un curs practic pentru barbatii casatoriti dar si pentru cei care se pregatesc sa faca acest pas.

Un show nestatornic, copilaresc, pe alocuri filosofic, mitocanesc uneori si de ce nu chiar sensibil ca si barbatul care compune meniul principal in viata femeii!
Comedia „Clubul Verighetelor" aduce chipul barbatului casatorit cu toate stereotipiile de rigoare din viata noastra de zi cu zi. Un spectacol dedicat celor care poarta verigheta cat si celor ce au de gand sa-si aduca una in viata lor iar pentru doamne si domnisoare.. echivaleaza cu o portie sanatoasa de ras.

Comedia „Clubul Verighetelor" se desfasoara printr-o inlantuire de fragmente culese din: Marin Sorescu, Nichita Stanescu, Ion Pribeagu, Eugen Ionescu, Pablo Neruda, Doru Bem, Emil Brumaru, George Cosbuc, Ion Luca Caragiale, Constantin Paraian, Arthur Rimbaud si Florin Bican.

Rezervari la tel.: 0761267590


Etichete:

cultura , teatru , Divertisment , club , Teatrul Joint , Rockstadt

Contact

Organizator:

Teatrul Joint

0728967607 Ciprian Cristea


Loc de desfășurare:

Strada Lucian Blaga nr. 13, Brasov (in spatele fostului cinema Patria)

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe