Adaugă
Publicitate

intre 20:00 si 21:30 Program complet

Teatru

Rockstadt Brasov

Teatrul Joint

20 lei; redus 15 lei pentru elevi/studenti

Imbunatățește Sesizează

1193 0

Prezentare

OLEANNA” va v-a schimba perceptia asupra unui examen obisnuit. Un spectacol cu dialoguri deloc „academice” purtate pe marginea unui conflict iscat între o studenta si profesor.

Teatrul Joint va propune o „dezbatere-spectacol” care s-ar putea ivi oricând între o studenta si profesorul sau. Discutia dintre cei doi atinge teme dintre cele mai incomode: corectitudine politica, nivelul sistemului de învatamânt, etica si estetica, ajungându-se pâna la acuzatii de hartuire sexuala, toate într-unul dintre CELE MAI DURE DIALOGURI care pot exista între peretii unei catedre.

Autorul piesei este scriitorul american David Mamet, oaspete permanent pe Broadway, laureat al Premiului Pulitzer pentru dramaturgie şi nominalizat la Oscar pentru scenariu. Tot la categoria premii, la scară mai mică dar nu lipsită de semnificaţie, la Gala Absolvenţilor UNATC 2010, aceeaşi Camelia Pintilie a primit premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal pentru spectacolul Oleanna.

Rezervari la tel: 0761 267 590


Etichete:

cultura , teatru , spectacol , club , piesa de teatru , Teatrul Joint , Rockstadt

Contact

Organizator:

Teatrul Joint

0728967607 Ciprian Cristea


Loc de desfășurare:

Strada Lucian Blaga nr. 13, Brasov (in spatele fostului cinema Patria)

Urmează în Braşov 5556

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe