Adaugă
Publicitate

Prezentare

Teatrul pentru copii Arlechino ii invita pe cei mici alaturi de bunici si parinti la teatrul de papusi "Cenusareasa" de Viorel Varlan.
Teatrul "Arlechino" îşi prezintă spectacolele sâmbătă, de la ora 10:30 şi duminică, de la orele 10:30 si 12. Pentru informaţii actualizate verificaţi programul evenimentului, de mai sus.  

Scenariu: Viorel Vârlan
Scenografie: Viorica Perju
Muzica: Stefan Raducu-Dumitru

Distributia:

  • PETRONELA RUJAN ( Cenuşăreasa )
  • ALEXANDRU DOBRESCU ( Prinţul )
  • MARIUS STROE ( Mama vitregă / Împăratul )
  • MANUELA ZAHARIE / FLORENŢA VĂTAVU ( Sora 1 )
  • CECILIA NEGRU / DAN ZORILĂ ( Sora 2 )


“De noi depinde să facem din viaţa noastră.....o poveste. Trecem zilnic pe lângă prinţi şi prinţese, pe lângă zâne şi peştişori de aur care ne pot îndeplini dorinţele. Doar atunci când credem cu toata fiinţa noastră că dorinţele noastre se pot îndeplini, dar nu aşteptăm, ci luptăm pentru ele, cu fruntea sus şi zâmbetul pe buze, doar atunci apare peştişorul de aur sau Zâna din poveşti”.
Sunt cuvintele zânei din povestea noastră. Cu această “filozofie” ar trebui să plece din sala de spectacol părinţii şi copiii lor. Teatrul, DOAR CA divertisment, nu mă intereseaza. Copiii noştri trebuie să înveţe să trăiasca frumos.
Viorel Vârlan, regizor.

Premiera a avut loc în data 2013-06-16.


Etichete:

cultura , teatru , copii , Divertisment , educatie , Teatrul Arlechino , Cenusareasa

Contact

Organizator:

Teatrul Arlechino

Strada Apollonia Hirsher, nr. 10, cod postal 500025, langa Centrul Cultural Reduta(in curte cu birourile Filarmonicii Brasov)

0268475243


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Strada Apollonia Hirsher, nr. 10, cod postal 500025, langa Centrul Cultural Reduta(in curte cu birourile Filarmonicii Brasov)

0268475243

Urmează în Braşov 6134

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe