Adaugă
Publicitate

Prezentare

Inorog Art Bucuresti prezinta spectacolul de teatru "Monoloagele vaginului" la Centrul Cultural "Reduta", luni, 14 februarie a.c., de la ora 19.
Regia: Mona Gavrilas
Cu: Diana Giubernea

Declarat inca de la aparitie "Biblia feminismului modern", "Monoloagele vaginului" este un spectacol rafinat, emotionant, incitant, provocator.Un text incisiv despre ce inseamna sa fii femeie in zilele noastre, dar nu numai, in care umorul se imbina cu tragicul.
Femeile si barbatii au nevoie de eliberare de trecut, de prejudecati, de sclavia unei vieti de negare a normalului, de conditionarile impuse de societate...
Eliberarea omului de aceasta inchisoare psihologica vine doar din interiorul lui. Un indemn la autocunoastere si la cunoasterea celui/celei de langa tine. Un spectacol despre comunicare, acceptare, iertare, intelegere, constiinta, intr-o lume blamata de singuratate.
O lupta artistica impotriva violentei, ignorantei, lasitatii, pasivitatii, o lupta impotriva permanentului conflict dintre trup si suflet, materie si minte, femeie si barbat.
Doar prin autocunoasere, incredere, dar mai ales prin iubire se pot rupe barierele din noi si din jurul nostru.


Etichete:

cultura , teatru , Centrul Cultural Reduta , spectacol , Inorog Art

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5658

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe