Adaugă
Publicitate

Prezentare

Actrita Maia Morgenstern prezinta la Centrul Cultural Reduta din Brasov un spectacol cu totul special, realizat dupa romanul "Maitreyi" de Mircea Eliade, cu interventii din "Dragostea nu moare" de Maitreyi Devi.
Este prima data cand aceste doua puncte de vedere se intalnesc pe o scena de teatru. 

"Maitreyi" este o poveste care te determina sa-ti lasi sufletul sa respire. El a a scris "Maitreyi" dupa ce a fost dat afara din casa familiei Narendra Sen. Ea a scris 'Dragostea nu moare", ca raspuns revoltata de aparitia romanului lui si de toate fanteziile de amor, pe care le marturiseste si care o au ca personaj central. Fiecare a transpus subiectiv ceea ce sufletul sau a trait la o intensitate paroxistica, dincolo de reguli, prejudecati, religie, cultura.

Alaturi de Maia Morgenstern din distributie mai fac parte: Ailyin Cadir, Vlad Zamfirescu, Doru Ana, Anca Sigartau, Jasmine Iliescu, Carla Maria Teaha, Marius Chivu, Radu Micu, Teodora Garofil.

Biletele se găsesc la casa de bilete din Centrul Cultural "Reduta", librăria Şt. O. Iosif şi centrul de copiere din clădirea Cristiana (intrare din str. Nicolae Bălcescu, vizavi de magazinul Star).


Etichete:

cultura , teatru , Centrul Cultural Reduta , spectacol , piesa de teatru , Maia Morgenstern , eveniment cultural , Maitreyi , Mircea Eliade

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6309

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe