Adaugă
Publicitate

intre 10:30 si 13:00 Program complet

Teatru

Teatrul Arlechino

8 lei

0268475243

Imbunatățește Sesizează

2384 0

Prezentare

Teatrul pentru copii Arlechino Brasov ii invita pe cei mici, alaturi de parinti si bunici, la spectacolul de papusi "Mica Vrajitoare" de Liviu Steciuc.
Teatrul "Arlechino" îşi prezintă spectacolele sâmbătă, de la ora 10:30 şi duminică, de la orele 10:30 si 12. 
Pentru informaţii actualizate verificaţi programul evenimentului, de mai sus. 

Spectacolul "Mica Vrajitoare" prezinta intr-o maniera moderna, atat din punctul de vedere al interpretarii scenice dar si al decorului, al constructiei papusilor si al muzicii, reuseste sa faca nota discordanta prin coordonarea sa, fata de celelalte vrajitoare. Intelegand diferit folosirea vrajitoriei, facand fapte bune in folosul oamenilor, vrajitoarele rele vor sa o pedepseasca si astfel Mica Vrajitoare intampina o serie de dificultati de-a lungul celor patru anotimpuri. Este ajutata mereu de corbul Abraxas si sustinuta de Povestitorul care ne introduce in aceasta atmosfera plina de magie. Este un spectacol recomandat copiilor de toate varztele.

Regia: Liviu Steciuc
Scenografia: Eustatiu Gregorian
Din distributii anterioare: Cecilia Negru, Manuela Zaharie, Alexandru Dobrescu, Adrian Dobrescu, Petronela Rujan, Eliza Muraru.


Etichete:

teatru , copii , educatie , spectacol , teatru de papusi , Arlechino , poveste , Mica Vrajitoare

Contact

Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Strada Apollonia Hirsher, nr. 10, cod postal 500025, langa Centrul Cultural Reduta(in curte cu birourile Filarmonicii Brasov)

0268475243

Urmează în Braşov 5749

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe