Adaugă
Publicitate

Prezentare

Teatrul pentru copii Arlechino Brasov ii invita pe cei mici, alaturi de parinti si bunici, la spectacolul de papusi "Galosul Fermecat" dupa G. Matveev, in regia lui Liviu Steciuc.
Teatrul "Arlechino" isi prezinta spectacolele sambata, de la ora 10:30 si duminica, de la orele 10:30 si 12. 
Pentru informaţii actualizate verificaţi programul evenimentului, de mai sus. 

Actiunea din piesa se petrece in padure, unde cei doi iepurasi fricosi, Urechila si Zglobici, se tem de orice zgomot chiar si in casuta lor. Problemele lor incep cand Vanatorul isi pierde un galos si impreuna cu cainele sau incep sa il caute prin padure. intre timp galosul este gasit de ariciul Leonte, care cu multa imaginatie si umor il foloseste pe post de "vana de baie".
In schimbul unei bucati din galosul devenit intre timp fermecat, iepurasii le lasa casuta aricilor si pleaca in padure, pentru ca avand acea bucata de galos fermecat cu ei, au devenit curajosi si puternici. Crezandu-se cei mai curajosi din padure, iepurasii il alunga pe Vulpoi din casuta, le sperie pe animalele pe care le intalnesc in cale: Bufnita, Ursul, dand astfel curs unei serii de intamplari hazlii spre incantarea micilor spectatori. Spectacolul este recomandat copiilor prescolari si scolari.

Scenografia: Valentin Dobrescu.

Distributia in data: 

  • 2014-07-12: Petronela Rujan, Erika Mihaly , Manuela Zaharie, Cecilia Negru, Marius Stroe, Alexandru Dobrescu, Adrian Iuga.
  • 2013-06-29, 2014-01-12: Manuela Zaharie, Cecilia Negru, Petronela Rujan, Erika Mihaly, Marius Stroe, Alexandru Dobrescu, Adrian Iuga, Dan Zorila
  • pana in data 2012-05-27 Adrian Farca/Adrian Iuga, Marius Stroe, Manuela Zaharie/Cecilia Negru, Petronela Rujan/Erika Mihaly, Alexandru Dobrescu, Silvian Duica

Etichete:

teatru , copii , educatie , spectacol , teatru de papusi , Arlechino , poveste , G.I. Matveev , Galosul Fermecat

Contact

Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Strada Apollonia Hirsher, nr. 10, cod postal 500025, langa Centrul Cultural Reduta(in curte cu birourile Filarmonicii Brasov)

0268475243

Urmează în Braşov 6230

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe