Adaugă
Publicitate

de la 11:00 Program complet

Teatru

Categoria 1 - 90 lei; Categoria 2 - 60 lei; Categoria 3 - 40 lei;

Imbunatățește Sesizează

427 1

Prezentare

Spectacol pentru copii "Marili cântă!"
Locație: Centrul Cultural Reduta
duminică, 2 aprilie, ora 11:00

Cumpără bilet de aici: www.iabilet.ro

Marili cântă! este cel mai nou spectacol pentru copii al Trupeimuzicale MARILI. Cu o poveste originală, haioasă, plină de peripeții, Profa De Distracție, Lușa, Fundița, Patita, Dodoroni și Marilu, îi invită pe copii și pe părinți să se distreze, iar pentru o oră să danseze și să cânte alături de ei.

După ce primesc o invitație de a se înscrie la un concurs de talente, membrii trupei pornesc în călătoria de a căuta adevăratele ingrediente de care au nevoie pentru a ajunge câștigători. Ei descoperă, în peripețiile lor, că de fapt au tot ce le trebuie, CREATIVITATE, ÎNCREDERE, CURAJ, SPIRIT DE AVENTURĂ, NĂZDRĂVĂNIE și IUBIRE.

MARILI cântă! este unul dintre cele mai interactive spectacole pentru copii, în care muzica, dansul, poveștile, personajele și jocurile se îmbină perfect. Melodii precum DANSUL PRIETENIEI, NE ÎNVÂRTIM, DISTRACȚIE, CIOCOLATA, 1,2,3, LIMBO, dar și cele mai noi melodii ale trupei, pot fi descoperite. De departe, cel mai important moment, va fi cel al lansării imnului trupei MARILI. Oferă-i în dar biletele copilului tău, iar ție, oferă-ți în dar, clipe alături de el.Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani. Copiii mai mici de 2 ani pot fi ținuți în brațe, fiind necesar un singur bilet. Ne vedem la spectacol!

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe