Adaugă
Publicitate

Prezentare

Premieră la Brașov!!!

Pe 25 Februarie 2017 de la ora 11:00 spectacolul de succes al Teatrului Gong din Sibiu, „SAREA-N BUCATE”

Inspirat din morala şi înţelepciunea populară, spectacolul „Sarea-n bucate” se adresează tuturor, dar în special copiilor, care ştiu să preţuiască şi să iubească basmele unde conflictul dintre bine şi rău prinde viaţă în planul valorilor morale şi unde nici o dorinţă sau aspiraţie nu rămâne neîmplinită.

Este o un spectacol haios, foarte potrivit și copiilor cu vârste mici, peste trei ani, ușor de înțeles și cu o povață pentru o viață. Spectacolul se joacă atât cu păpuși, cât și cu actori la vedere și vine sa ne arate cum uneori valorile sacre pot fi percepute diferit. Nu e ușor să poți descrie dragostea față de părinti, ba mai mult, să o compari cu ceva anume.


În spectacol, lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală, cu ajutorul Menestrelului. Copiii vor învăţa să recunoască adevăratele sentimente, cum să deosebească dragostea adevărată de dragostea falsă şi linguşitoare.
Acelaşi spectacol, în limba franceză şi în limba engleză, a fost selecţionat să reprezinte Romania la cea de a XI-a ediţie a Festivalului Cultural European de la Alger/Algeria, la Kids Euro Festival de la Washington D.C/USA, la Festivalului International de Păpuşi organizat la Baku/Azerbaijan și la EU Cultural Festival „Youth and children day” organizat în New Delhi/India.

Biletele se pot achiziționa de la casieria Centrului Cultural Reduta.
Preț bilet: 22 lei (menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii)

Vârstă copii recomandată: 3-10 ani
Ora spectacolului: 11:00
Durată spectacol: 45 min

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe