Adaugă
Publicitate

intre 12:00 si 13:00 Program complet

Teatru

20 lei

Imbunatățește Sesizează

279 0

Prezentare

Spectacol de teatru în limba germană pentru copii "Califul Barză" după Wilhelm Hauff
Locație: Centrul Cultural Reduta
marți, 22 noiembrie, ora 12:00

Centrul Cultural German din Brașov vă invită cu mic cu mare marți, 22 noiembrie 2022 de la ora 12:00 la Centrul Cultural „Reduta” din Brașov la spectacolul de teatru pentru copii în limba germană „Califul Barză”.

Producție a Teatrului Coquette din București, spectacolul se adresează copiilor de la 4 la 12 ani. Spectacolul este inspirat din minunatele povești din “1001 Nopți” și este dramatizarea basmului „Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff, o frumoasă poveste construită cu mult umor, potrivită atât pentru copii, cât și pentru adulți, cărora le promitem de asemenea o porție bună de râs.

Piesa „Califul Barză” a teatrului Coquette din București este o poveste încântătoare despre cum a judeca pe cineva după aspect e greșit, despre valoarea răbdării și puterea prieteniei.

Distribuția: Pavel Barsan, Ruxandra Bălașu și Ingrid Bonța
Scenografia: Daniel Divrician
Regia: Ingrid Bonța

Spectacolul va avea loc la Brașov, într-o singură reprezentație, marți, 22 noiembrie 2022 de la ora 12:00 la Centrul Cultural „Reduta” din Brașov.

Accesul la spectacol se face pe baza achiziției unui bilet de intrare în valoare de 20 de lei.
Biletele se găsesc la secretariatul Centrului Cultural German Braşov | Deutsches Kulturzentrum Kronstadt (Str. Lungă 31), de luni până vineri de la 11:00 la 18:00, tel.: 0726 689 009

Pentru mai multe informații ne puteți contacta pe email la adresa

Vă așteptăm!
  Reprezentația spectacolului „Califul Barză” după Wilhelm Hauff  aparținând Trupei de teatru Coquette din București este organizată la Brașov de Centrul Cultural German Brașov cu sprijinul Goethe Institut București și al Centrului Cultural „Reduta”. Parteneri media: Magic FM, Zile și nopți, Feeder.ro, Radio România Brașov FM

Urmează în Braşov 6387

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe