Adaugă
Publicitate

Prezentare

Copiii brașoveni vor avea parte de o zi cu teatru de calitate și râsete pe cinste plus o întâlnire de neuitat, educativă, cu actori renumiți ai Teatrului Odeon din București, cu care s-au împrietenit deja la spectacolele din seria ”Clasic e fantastic” .

Pe 24 aprilie 2017 de la ora 18:00, Campania Caravana cu povești, inițiată de Un părinte mai bun, aduce la Brașov un nou spectacol de succes, ÎN PREMIERĂ, ultimul din seria ”Clasic e fantastic” din această stagiune- ”COPILĂRIA LUI ENESCU”.

A venit rândul celui mai mare compozitor român, George Enescu, să fie subiectul poveştilor amuzante şi mai ales… muzicale spuse cu atâta talent, dezinvoltură şi farmec de cei doi şoricei, Sică şi Rică, pisica Lola şi bătrânul şoarece Sol care, de un an, au devenit cei mai buni preteni ai copiilor (bunicilor şi părinţilor!) dornici să păşeasă în minunata lume a muzicii clasice.

Pornind dintr-un mic sat din Moldova, Liveni, George Enescu a ajuns unul dintre cei mai mari muzicieni ai secolului XX, violonist, pianist, compozitor şi profesor aplaudat şi respectat. Sică, Rică şi Lola i-au fost mereu alături şi pot acum povesti cum a ajuns băieţelul din Liveni unul dintre cei mai mari muzicieni ai lumii.

O poveste de basm, care îi va introduce pe cei mici în lumea minunată a muzicii clasice. Este un spectacol vesel, interactiv, cu muzică și multe momente haioase.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta, prețul biletului fiind de 35 lei.

Detalii, pe www.unparintemaibun.ro

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe