Adaugă
Publicitate

Prezentare

Cerere in casatorie

A. P. Cehov surprinde initiativa laudabila a lui Ivan Vasilievici Lomov, care doreste sa se însoare cu fiica vecinului sau. Însa, departe de romantismul si armonia care se presupune ca ar trebui sa guverneze un astfel de moment unic, cei doi potentiali miri se cearta aprig din motive derizorii. Ciocnirea personalitatilor lor puternice, crizele de ipohondrie ale petitorului, încurcatura în care se gaseste tatal miresei si încercarile sale disperate de a aplana rabufnirile celor doi tineri dau nastere unui comic de situatie savuros.

Jubileul

Andrei Andreevici, presedintele bancii, se pregateste pentru aniversarea a 15 ani de cand a preluat conducerea institutiei, numai ca Raportul Anual nu este inca finalizat, Kuzma Nicolaevici, contabilul bancii, incercand sa-i dea ultimele retusuri inainte de sosirea Delegatiei Membrilor Consiliului Director. Insa, desi simple, lucrurile, sunt pe cale de a se complica cand apare nevasta lui Andrei - Tania, careia nu ii mai tace gura avand o multime de povestit... Mai mult cea de-a doua femeie Merciutkina, pune capat rabdarii celor doi barbati cu o cerere neobisnuita, fapt care-i aduce in pragul nebuniei...

Informatii la tel. 0732161729


Etichete:

teatru , Divertisment , ceainarie , Ceai et caetera

Contact

Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 6231

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe