Adaugă
Publicitate

Prezentare

Vino în lumea poveștilor lui H. C. Andersen!

Teatrul Coquette are placerea sa va invite la un spectacol pentru copii, in Zilele Culturii Busteni - Sarbatoarea Sfinxului!
Spectacolul este pus in scena dupa frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor.
Printul (putin mofturos, fie vorba intre noi) trebuie convins sa se casatoreasca, pentru binele imparatiei. Cum isi gaseste printul perechea, daca el nici nu vrea sa auda de insuratoare? Se pare ca nici una dintre printese nu este cea potrivita, pentru ca el isi doreste o printesa adevarata. Cum se poate dovedi ca o printesa este printesa adevarata?
Se intampla insa un sir intreg de coincidente, care fac ca intr-o seara, pe furtuna, la poarta palatului sa bata o frumoasa fata. Sa fie ea oare cea aleasa? La ce probe este supusa? Vom vedea daca imparateasa va reusi sa ridice blestemul zânei asupra printului.
Un spectacol care readuce in prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilariei. Ii invitam pe copiii de toate varstele sa se bucure de el!
Rezervari la telefon 0754990017 sau pe mail la

Contact

Organizatori:


teatrul coquette

Bucuresti, str. Calea Calarasi, nr. 94

0754990017


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe