Adaugă
Publicitate

de la 19:00 Program complet

Teatru

Teatrul Particular Braşov

Teatrul Particular Braşov

40 lei; student 15 lei; elev 15 lei

Imbunatățește Sesizează

1840 3

Prezentare

BUTOIUL CU FERICIRE

Scenariul si regia Ivona Boitan

Rezervari 0799 977 357

O comedie dilie despre întâlnirea complet surprinzătoare dintre un statistician gomos și o chelneriță zăludă ce vrea să ajungă la Vocea României.

Butoiul cu fericire povestește întâlnirea dintre doi oameni complet diferiți și aparent incompatibili. Ea, Sanda, o chelneriță trăsnită și amuzantă, care ia totul în glumă, deși nu are o viață prea roz. E trecută de prima tinerețe, are cazier, a văzut multe la viața ei, trăiește într-un oraș minier, obscur, are un bărbat gelos și singura perspectivă e să participe la Vocea Romaniei, unde să își spună povestea.

El este un profesor universitar, matematician, statistician, scorțos, și narcoleptic. Consideră că totul în viață poate fi calculat. Ajunge în barul de mâna a doua în care lucrează Sanda, momit de o studentă blondă, care seamană izbitor cu Marlyn Monroe și de care el este foarte atras. În ciuda tuturor calculelor lui, profesorul face o criză de față cu Sanda și zidul de scorțoșenie se dărâmă. Între profesor și chelneriță se creează o relație ciudată de prietenie, bazată pe o sinceritate câteodată amuzantă, alteori dureroasă. Cei doi trec împreună printr-un carusel de stări și emoții.

Contact

Organizator:

Teatrul Particular Braşov

Brașov, str. Piata Enescu nr.2

0799.977.357


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Piata Enescu nr.2

0799.977.357

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe