Adaugă
Publicitate

Prezentare

Teatrul pentru copii "Arlechino" Brasov ii invita pe cei mici alaturi de parinti si bunici la spectacolul Pinocchio, de Gheorghe Balint.

Scenariu si regia: Gheorghe Balint
Scenografie: Mihai Pastramagiu
Muzica: Alin Macovei

Distributia:
PETRONELA RUJAN – Pinocchio
DAN ZORILA – Gepetto, Afaceristul
MARIUS STROE –Greierasul Gimini, Strombolli, Afaceristul
FLORENTA VATAVU – Zana, Figaro, Baietel 1
ALEXANDRU DOBRESCU - Vulpoiul, Baietel 2
ADRIAN DOBRESCU – Motanul Ghideon

“Este o mare bucurie si placere sa lucrez din nou cu echipa de profesionisti a teatrului ARLECHINO. Oameni talentati, pasionati, daruiti scenei, oameni cu suflete de copii...! “Pinocchio” isi va gasi mereu drumul spre inima si sufletul copiilor, parintilor si bunicilor. “Pinocchio” este un spectacol –poveste care refuza sa se rideze...”La vita e bella”...dincolo de minima moralia este joaca si jocul, sa te bucuri de viata asa cum este. Poftiti la teatrul Arlechino si impreuna cu Pinocchio bucurati-va sufletele de inca o poveste pentru si despre copilaria Dumneavoastra ! “ - Gheorghe Balint - regizor.

Premiera a avut loc duminică, 25 martie 2010.Teatrul "Arlechino" îşi prezintă spectacolele sâmbătă, de la ora 10:30 şi duminică, de la orele 10:30 si 12. 
Pentru informaţii actualizate verificaţi programul evenimentului, de mai sus. 


Etichete:

copii , educatie , Teatrul Arlechino , spectacol , teatru de papusi , teatru pentru copii , Pinocchio

Contact

Organizator:

Teatrul Arlechino

Strada Apollonia Hirsher, nr. 10, cod postal 500025, langa Centrul Cultural Reduta(in curte cu birourile Filarmonicii Brasov)

0268475243


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Strada Apollonia Hirsher, nr. 10, cod postal 500025, langa Centrul Cultural Reduta(in curte cu birourile Filarmonicii Brasov)

0268475243

Urmează în Braşov 6301

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe