Adaugă
Publicitate

intre 21:00 si 22:00 Program complet

Teatru

Ritmo Cafe & Lounge

Ritmo Cafe & Lounge

30 lei (vezi detalii); 20 lei cu reducere

Imbunatățește Sesizează

1115 0

Prezentare

"Teatru de cafenea" este un proiect adresat amatorilor de arta, umor fin si timp de calitate, realizat de Ritmo Café in colaborare cu Teatrul de Arta Bucuresti.
Piesa de teatru "VĂ URCAŢI LA PRIMA?" are loc joi, 19 mai 2011, de la ora 21.

Parte a unui proiect mai amplu de introducere a artei in cadrul informal de cafenea, teatrul de cafenea este o propunere facuta consumatorului brasovean care vrea sa afle ce inseamna placerea unei cafele bune acompaniata de arta de calitate.

Mai informal decat o seara la teatru, mai elegant decat o iesire la cafenea – "Teatru de cafenea" este imbinarea perfecta a placutului cu ... placutul.

"VĂ URCAŢI LA PRIMA?" este o comedie amară despre singurătate şi optimism, despre întrebari care cu greu îşi găsesc răspuns, despre om şi oamenii din jurul lui, la fel de anonimi ca şi el. Interpretarea ia forma unui monolog interactiv care invită la râs, dar care, deopotrivă, provoacă spectatorul la introspecţie şi îl îndeamnă să se întrebe, să caute, să-şi răspundă.

Dana Voicu, protagonista in filmul “Buna, ce faci?” in regia lui Alexandru Maftei, lansat de curand pe marile ecrane, e o prezenţă deosebită pe scenă, iar discursul ei se mută de la naiv, la sceptic cu o drăgălăşenie cum rar întâlneşti. Totul pare o joacă, dar avem totuşi de-a face cu lucruri serioase. Mici, dar serioase şi pline de însemnătate. Atenţie! ne spune: căutând să dăm definiţii pentru tot felul de sentimente, ajungem să nu le mai trăim. Aproape că ne scapă viaţa printre degete.

Pretul unui bilet este de 30 lei (include la sfarsitul spectacolului open finger buffet si un pahar de vin oferit de Recas).
Pentru studenti: 20 lei cu carnetul de student si id.
Numarul de locuri este limitat.
Biletele cu pret intreg achizitionate in avans beneficiaza de 15% reducere.
Rezervarile se fac la numarul de telefon 0723 100 500


Etichete:

cultura , teatru , Divertisment , spectacol , piesa de teatru , Teatrul de Arta Bucuresti , Ritmo Cafe&Lounge , teatru de cafenea , Va urcati la prima

Contact

Organizator:

Ritmo Cafe & Lounge

Nicolae Titulescu, nr. 2, Brasov (langa Carpatex)

0729112172


Loc de desfășurare:

Nicolae Titulescu, nr. 2, Brasov (langa Carpatex)

0729112172

Urmează în Braşov 5529

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe