Adaugă
Publicitate

intre 18:00 si 19:00 Program complet

Teatru

Casa Baiulescu

Alianţa Franceză

intrarea este libera

Imbunatățește Sesizează

1156 0

Prezentare

Alianta Franceza din Brasov ne invita la spectacol de teatru in limba franceza "Stoic precum un grec antic - Stoique comme un grec antique" care va avea loc miercuri, 18 mai 2011, de la ora 18, in mansarda Casei Baiulescu.

Textul si regias: Benoit Vitse
Distributie: Benoit Vitse si Guy Cambreleng

Spectacolul face parte dintr-un turneu in Romania in orasele: Piatra Neamt, Bacau, iasi, Brasov, Cluj-Napoca, timisoara.

Léon si Rémy se afla intr-o barca si navigheaza spre orizonturi care ne sunt inca necunoscute. Depinde numai de ei sa se indrepte spre lumea noua pentru a o modela, a o cizela cu armele lor, cu convingerile si pragmatismul lor. Este vorba despre actul de a reflecta la viata care ne asteapta, rabdatoare sau nerabdatoare, pe celalalt mal, pe care o distingem uneori, prin ceata. Precum conchistadorii din perioada de aur, Léon si Rémy au in mana hartile noilor teritorii. Din pacate, perioada nu mai este una de aur, nici macar de argint. Nici macar de bronz… Metalul din care suntem facuti nu si-a gasit inca locul in dictionare.
Multi ar putea gandi ca cei doi aventurieri nu trebuie lasati sa-si urmeze drumul, dar este prea tarziu pentru a-i opri.


Etichete:

cultura , teatru , Casa Baiulescu , Alianta Franceza , turneu , Stoic precum un grec antic

Contact

Organizator:

Alianţa Franceză

Brasov, B-dul Eroilor, nr. 33

0368412179


Loc de desfășurare:

Biblioteca Judeteana "George Baritiu" si Casa Baiulescu
B-dul Eroilor nr. 33, cod 500036 Brasov

0368412179, 0268419338, 0368450031

Urmează în Braşov 5633

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe