Adaugă
Publicitate

intre 16:00 si 17:00 Program complet

Teatru

Biblioteca Judeţeană

intrarea este libera

Imbunatățește Sesizează

895 0

Prezentare

Vineri, 25 februarie 2011, de la ora ora 16:00, persoanele active in organizatii sau institutii de tineret, tinerii liceeni sau stundenti, profesorii sau orice persoana care crede in puterea schimbarii, cu totii sunt invitati la piesa de teatru social organizata de Fundatia Chance For Life in parteneriat cu Biblioteca Judeteana „George Baritiu” din Brasov.

Scopul acestui spectacol de teatru social va fi să îi sensibilizeze pe spectatori faţă de situaţiile de discriminare şi consecinţele acestora. Prin intermediul acestei piese dorim sa cream un spatiu de dialog non-formal, deschis in care toti participantii sa poata sa experimenteze teatrul social.

Daca veti alege sa participati la acest eveniment veti fi încurajaţi să jucati mai întâi pe scenă, iar apoi şi în viaţa reală, un rol din ce în ce mai activ în societatea civilă, pentru a schimba ceva in realitate. Vom incerca sa facem un exercitiu de toleranta, indiferent de clasa socială, situaţia financiară, etnie etc.

Actiunea de la Brasov este parte a proiectului „Tune – up", finantat de Uniunea Europeana prin programul Tineret in Actiune, prin care 45 de tineri, din 3 tari, vor participa la sesiuni de pregatire si intalniri in care vor dezbate problema cetăţeniei europene, a identităţii culturale, a stereotipurilor, grupurilor discriminate şi a prejudecăţilor cu care societăţile italiana, englaza şi romana se confrunta. Ei vor avea ocazia sa dezvolte o serie de initiative care se pot ulterior materializa la nivelul comunitatilor din care provin.


Etichete:

cultura , teatru , ONG , comunitate , biblioteca , voluntariat , Biblioteca George Baritiu , Tineret in Actiune , Fundatie , Fundatia Chance For Life , TIA , Claudia Popescu , iblioteca judeteana

Contact

Loc de desfășurare:

Biblioteca Judeţeană "George Bariţiu" şi Casa Baiulescu
B-dul Eroilor nr. 33-35, cod 500036 Braşov

0268419338, 0368450031

Urmează în Braşov 5565

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe