Adaugă
Publicitate

de la 19:00 Program complet

Teatru

Rândul 1-5 40 lei; Rândul 6-10 35 lei; Rândul 11-16 30 lei; Preț redus 15 lei;

Imbunatățește Sesizează

351 0

Prezentare

Piesa de teatru "Omul Zilei"
Locație: Teatrul Sică Alexandrescu
vineri, 21 aprilie, ora 19:00

Sinopsis

Reputatul regizor de comedie Dan Tudor, considerat de regretatul critic, Mircea Ghițulescu: „maestrul comediei îndelung așteptat”, revine pe scena teatrului „Sică Alexandrescu” din Brașov cu o viziune proprie, asupra piesei „Omul care a văzut moartea” de Victor Eftimiu, valorificând, ca nimeni altul situațiile comice, amplificând cu fantezie debordantă umorul absurd latent.
Dan Tudor creează un spectacol care seduce imediat spectatorul, surprinzând prin știința de a păstra povestea, inserând cu măiestrie momente imaginative uluitoare.
Reîntâlnirea cu un grup reprezentativ de actori ai teatrului brașovean: Gabriel Spahiu, Carmen Moruz, Mădălin Mandin, Gabriel Costea, Ioana Predescu și Ion Gâlmă, a reprezentat o bucurie și o emulație creativă proprii proiectelor inițiate de regizor.
Descoperirile făcute de-a lungul repetițiilor și dorința de a prezenta publicului acest spectacol de comedie și fantezie, reprezintă garanția unui mare succes de casă al teatrului „Sică Alexandrescu”.
Întrebarea care declanșează întregul lanț al incredibilelor situații este următoarea:”ce se întâmplă dacă, fiind la pescuit, în loc sa scoți din apă un pește, salvezi un om de la înec?!“
Ce se întâmplă apoi când,după ce îl introduci în propria casă, îți dai seama că: „pe cine nu lași sa moară, nu te lasă să trăiești”?!
Vă așteptăm să ne bucurăm împreună confirmând și adeverind talentul, bucuria, dăruirea, emoția în entuziasm și reciprocitate între artiști și public, într-un teatru discret, elegant… prilej de unică născocire!

Distribuția:

Domnul Filimon: Gabriel Spahiu
Doamna Filimon: Carmen Moruz
Vagabondul: Mădălin Mandin
Leon: Gabriel Costea
Alice: Ioana Predescu
George: Ion Gâlmă

Regia: Dan Tudor
Scenografia: Roxana și Andrei Răduț
Regia tehnică: Constantin Bărbulescu, Vasile David
Lumini: Tudor Damian, Petrică Munteanu (maestru lumini), Tudor Smeu
Videoproiecție: Tudor Smeu
Sunet: Florin Aflorei, Ovidiu Grădinar (maestru sunet)
Sufleur: Marin Cârstea

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe