Adaugă
Publicitate

Prezentare

Un statistician abandonat de soţie, pus în situaţia de a-şi creşte singur, din greu, fiica adolescentă şi să-şi îngrijească tatăl îmbătrânit, scrie în orele libere, pe ascuns, romane siropoase în speranţa că vor fi publicate şi-i vor rotunji bugetul. După numeroase încercări ratate, soarta îi surâde. Ultimul său roman este reţinut de o editură. Dar, pentru a răspunde imperativelor editurii, trebuie să-l semneze cu un pseudonim feminin. Şansa lui se transformă, astfel, într-un coşmar: editoarea doreşte s-o întâlnească pe „autoare” pentru a-i înmâna personal premiul. Soluţia? Statisticianul se travesteşte într-o femeie „bătrână şi morocănoasă” ca să poată semna contractul şi să încaseze banii. Cum, însă, editoarea este o femeie fermecătoare, statisticianul se îndrăgosteşte instantaneu, spre stupefacţia fiice sale şi a tatălui.

"Nimeni nu-i perfect" de Simon Williams în regia lui Radu Beligan, este o comedie spumoasa, care imbina umorul cu emoţia şi divertismentul cel mai pur cu reflecţia matura. Exista, în plus, în această comedie, o lumină, un farmec, o duiosie care provoacă o undă de tandreţe fata de cele 4 personaje, toate pline de o umanitate vesela şi linistitoare.

Traducerea: Mona Radu
Cu: SILVIU BIRIŞ, ŞTEFAN RADOF, ANDREEA ŞOFRON, RODICA IONESCU, FLORENTINA ŢILEA, copilul ANDREEA MARIA POPESCU
Decorul: PUIU ANTEMIR
Costumele: IRINA SCHROTTER
Ilustraţia muzicală: IONUŢ ŞTEFĂNESCU
Mişcarea scenică: Sandra Mavhima

Spectacolul are loc la Centrul Cultural "Reduta", marti, 10 mai, de la ora 19.

Pretul unui bilet este de 50 lei.
Informatii si rezervari
la nr de tel.: 0752791902 sau 0733898573


Etichete:

cultura , Centrul Cultural Reduta , spectacol , Radu Beligan , teatrul , Ifrim Viorel , Nimeni nu-i perfect

Contact

Organizator:

Ifrim Viorel

0752791902


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5540

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe