Adaugă
Publicitate

intre 20:00 si 21:30 Program complet

Teatru

Rockstadt Brasov

Teatrul Joint

20 ron; preţ redus 15 ron

Imbunatățește Sesizează

1035 0

Prezentare

Teatrul Joint prezintă comedia-hibrid „Drum UP", cu Orlando Petriceanu, Pavel Bârsan şi Mihai Axinte.

Drum Up este show-ul perfect pentru o seară de neuitat alături de cei dragi. Un show exploziv, plin de umor şi limbaje artistice: percuţie, teatru, pantomimă, improvizaţie, muzică, parodie. Drum Up este un concept inteligent, în premieră pe scena teatrelor independente din România, nu e spectacol de teatru, deşi conţine mult teatru, nu este spectacol de dans, deşi este dinamic, nu este un concert, deşi muzica ocupă un loc central.

„Mai mult decat orice, Drum Up e amuzant – şnur, cap-coadă, râzi şi te minunezi până-ţi amorţeşte obrazul în poziţia de zâmbet!" (Ioanina) Se zice ca Drum Up a schimbat percepţia oamenilor asupra zilei de muncă. Vino şi convinge-te!

Spectacolul va avea loc marţi, 15 martie, ora 20.00, la Club Rockstadt Brasov
Rezervări prin telefon sau sms la numărul: 0728 967 607.
Locurile sunt limitate, vă recomandăm să vă faceţi rezervare din timp!

  • teatrul-joint-piesa-drum-up3
  • teatrul-joint-piesa-drum-up1
  • teatrul-joint-piesa-drum-up2

Teatrul Joint este un proiect de teatru independent şi neconvenţional iniţiat în iunie 2005, în premieră pentru oraşul Braşov, ca o alternativă necesară la teatrul de stat, cu activitate continuă şi interes deosebit manifestat din partea publicului local. În 2006 şi 2007, Teatrul Joint şi-a desfăşurat activitatea în Clubul Atrium din Sibiu, pentru ca din octombrie 2008 să aibă stagiune permanentă la Clubul Ţăranului din Bucureşti. În momentul de faţă Teatrul Joint pune în scenă piese în: Bucureşti, Braşov, Constanţa, Piteşti, Sibiu, devenind cel mai mare teatru independent din România. Stagiunea 2010-2011 Bucureşti se va desfăşura la Club Prometheus.


Etichete:

cultura , teatru , Divertisment , distractie , spectacol , club , Teatrul Joint , Rockstadt

Contact

Organizator:

Teatrul Joint

0728967607 Ciprian Cristea


Loc de desfășurare:

Strada Lucian Blaga nr. 13, Brasov (in spatele fostului cinema Patria)

Urmează în Braşov 5556

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe