Adaugă
Publicitate

Prezentare

ArTITUDE, producatorul showurilor Stand up in the city, va propune un spectacol de teatru neconventional: de pe scena teatrelor – pe scena cluburilor.

Tu ai de gand sa te casatoresti? Sau tocmai ai divortat? Te-ai intrebat vreodata cat dureaza dragostea? Chiar, cat naiba dureaza dragostea? DRAGOSTEA DUREAZA 3 ANI!

Daca ati experimentat DESPARTIREA sau DIVORTUL, indiferent de ce parte a baricadei v-ati aflat, atunci pregatiti-va! Veti rade, dar parca rasul nu e al vostru. Piesa se transforma treptat-treptat intr-o tragi-comedie. Iar voi, cei care inca formati un cuplu, hmm….s-ar putea sa iesiti cu semne de intrebare asupra propriei relatii.

Si totusi? De ce ar fi pacat sa o ratati? Pentru ca veti rade si va veti intrista in acelasi timp, iar sentimentul de melancolie, ciudat, nu va va deranja.

Pe 4 mai 2006 Dragostea dureaza 3 ani a fost pusa in scena in Laptaria lui Enache din Bucuresti, alaturi de Frederic Beigbeder, iar de atunci ne-a demostrat ca dragostea dureaza mai mult de 3 ani cu siguranta, pentru ca se joaca cu casa inchisa de la acea data.

„Este un spectacol post modern, recomandat spectactorilor dezinhibati si lipsiti de prejudecati, un spectacol neconventional, care anuleaza limita dintre actori si spectatori. De fapt nu e un spectacol, e viata fiecaruia”(Chris Simion).

In primul an spui: “daca ma parasesti MA OMOR”, in al doilea an spui “daca ma parasesti o sa sufar, dar o sa imi treaca”, iar in al treilea an spui “daca ma parasesti desfac o sticla de sampanie”.

Vino alaturi de Cristi IACOB (Marc) , Adriana TRANDAFIR (Anne) , Gabriela IACOB (Alice) si Vitalie BICHIR (Jean Georges) la o mega PETRECERE DE DIVORT, o petrecere de pomina pe care, cu siguranta, nu ai cum sa o uiti.
Informatii si rezervari 0765 436 963


Etichete:

cultura , teatru , Club Bulevard , spectacol , club , Artitude

Contact

Loc de desfășurare:

str. Grivitei nr.65, Brasov

0268312164

Urmează în Braşov 5546

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe