Adaugă
Publicitate

Prezentare

Teatrul „Sică Alexandrescu” vă invită la spectacolul de teatru "Cu inima in punga" în regia lui Adi Iclenzan, cunoscut publicului braşovean prin spectacolele Autostrada de Neil LaBute şi Un cuplu ciudat de Neil Simon. 

Într-o seară de vineri, în mijlocul iernii, orăşelul Almost, districtul Main, din nordul Statelor Unite, este cuprins de un calm ancestral. Dar, în spatele uşilor închise, lucrurile nu sunt tot atât de liniştite cum ar părea. Viaţa locuitorilor este una tumultoasă, în acest „vis al unei nopţi încântătoare de iarnă” – aşa cum a fost numit textul americanului John Cariani, Cu inima în pungă (Almost. Main) - cea mai recentă premieră a Teatrul „Sică Alexandrescu”. Însă inimile frânte, destinele sfărmate îşi găsesc împlinirea în această noapte.

John Cariani, actor şi dramaturg din tânăra generaţie, explorează misterele inimii într-o comedie cu elemente de realism magic, în care îi puteţi vedea pe: Iulia Popescu, Bianca Zurovski, Carmen Moruz, Mirela Borş, Oana Hui, Marius Cordoş, Marius Cisar, Gabi Costea, Relu Siriţeanu, Andi Gherghe.
Scenografia îi aparţine lui Bogdan Spătaru.


Etichete:

cultura , teatru , Teatrul Sica Alexandrescu , spectacol , piesa de teatru , stagiune , Cu inima in punga

Contact

Organizator:

Teatrul Sică Alexandrescu

Piata Teatrului nr.1, Brasov

0268412969, 0268416699, 0268418850


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Strada Bisericii Romane Nr. 51, Brasov

0268419380; 0268415990; 0268415991

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe