Adaugă
Publicitate

recomandat

de la 19:00 Program complet

Teatru

Teatrul Sică Alexandrescu

Teatrul Sică Alexandrescu

Preţul biletelor: categ. I. 11 lei; categ. II. 9 lei Preţ redus pentru elevi, studenţi: 5 lei

Imbunatățește Sesizează

2786 0

Prezentare

Teatrul Dramatic "Sică Alexandrescu" din Brasov vă invita la spectacolul Casa, de Evgheni Grişkoveţ şi Anna Matison.
Regia: Cristi Juncu, regizorul unui alt spectacol braşovean de succes: „Butoiul cu pulbere" de Dejan Dukovski.
Din distribuţie fac parte actorii: Adrian Titieni, Gabriela Butuc, Iulia Popescu, Mircea Andreescu, Virginia Itta Marcu, Mihai Bica, Dan Săndulescu, Marius Cisar, Gabriel Costea, Relu Siriţeanu, Letiţia Vlădescu.
Scenografia: Cosmin Ardeleanu.
Traducerea: Bogdan Budeş

Născut în 1967, Evgheni Grişkoveţ face parte, ca şi Vasili Sigarev, din generaţia care a fost martora unuia dintre cele mai utopice proiecte ale omenirii, martora unui proiect neterminat. Pentru ca, apoi, să încerce să prindă din mers trenul unui alt proiect pe care trebuie să-l înţeleagă, pe care trebuie să îl înveţe, şi sub ale cărui reguli trebuie acum să-şi redefinească existenţa, începând cu cel mai simplu şi apropiat concept: cel de aCASĂ. Despre aceşti oameni scrie Grişcoveţ, considerat un fel de purtător de cuvânt al intelectualităţii ruse. Despre oamenii pierduţi în oceanul noii societăţi, în care relaţia cu cel de alături se înfiripă cu greu, în care, cu fiecare pas, creşte dificultatea de realiza ceva aici şi de a se concretiza cele mai mici visuri. Ca de exemplu visul lui Igor, 45 de ani, medic – personajul principal din spectacolul braşovean: acela de a-şi construi o CASĂ.

Lăsând deoparte sintaxa greoaie, raţionamentul sofisticat şi descrierile complexe, Grişkoveţ se concentrează asupra sufletului tremurător în faţa agresiunilor la care îl supune viaţa, într-un text ce-şi găseşte forţa în imensa căldură umană pe care o transmite.


Etichete:

cultura , teatru , Teatrul Sica Alexandrescu , spectacol , Teatrul Dramatic , piesa de teatru , stagiune , Casa

Contact

Organizator:

Teatrul Sică Alexandrescu

Piata Teatrului, nr. 1,Brasov

0268412969, 0268416699, 0268418850


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Piata Teatrului, nr. 1,Brasov

0268412969, 0268416699, 0268418850

Urmează în Braşov 5565

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe