Adaugă
Publicitate

Prezentare

Teatrul pentru copii Arlechino ii invita pe cei mici, cu varsta cuprinsa intre 5-14 ani, la spectacolul "Pacala in satul lui" de Valentin Dobrescu.
Teatrul "Arlechino" isi prezinta spectacolele sambata, de la ora 10:30 si duminica, de la orele 10:30 si 12. Verificaţi programul evenimentului, de mai sus, pentru informaţii actualizate. 

Sigur il cunoasteti. Daca ati privi cu mai multa atentie in jur l-ati recunoaste. Este inalt…..sau poate scund, blond…....a nu, saten sau poate brunet. E slab….sau poate rotofei, dar cu siguranta are un zambet care te molipseste si chiar te face sa razi in hohote. S-au povestit atatea despre el ca a devenit cel mai cunoscut dintre noi. Nu-l stiti? Nu se poate . Este Pacala. Si daca pana acum nu ati avut ocazia sa-l intalniti, veniti la Teatrul Arlechino unde cu siguranta il veti gasi.

Cu: Adrian Iuga, Petronela Rujan, Adrian Dobrescu, Alexandru Dobrescu, Cecilia Negru, Marius Stroe.
Muzica: Alin Macovei Moraru.
Regia tehnica: Adrian Stinge.
Lumini: Marcel Vladareanu.
Sunet: Ianuc Zamfir.
Croitorie: Ecaterina Rus.
Pictura, sculptura: Tunde Tomos si Alexandru Dobrescu. 


Etichete:

cultura , teatru , copii , educatie , Teatrul Arlechino , Valentin Dobrescu , Pacala in satul lui

Contact

Organizator:

Teatrul Arlechino

Strada Apollonia Hirsher, nr. 10, cod postal 500025, langa Centrul Cultural Reduta(in curte cu birourile Filarmonicii Brasov)

0268475243


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Strada Apollonia Hirsher, nr. 10, cod postal 500025, langa Centrul Cultural Reduta(in curte cu birourile Filarmonicii Brasov)

0268475243

Urmează în Braşov 5665

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe