Adaugă
Publicitate

intre 20:00 si 22:00 Program complet

Teatru

Ritmo Cafe & Lounge

Ritmo Cafe & Lounge

30 lei; 20 lei cu reducere - vezi mai jos

Imbunatățește Sesizează

1530 0

Prezentare

Teatru de cafenea - Un proiect adresat amatorilor de arta, umor fin si timp de calitate!
Parte a unui proiect mai amplu de introducere a artei in cadrul informal de cafenea, teatrul de cafenea este o propunere facuta consumatorului brasovean care vrea sa afle ce inseamna placerea unei cafele bune acompaniata de arta de calitate.

Mai informal decat o seara la teatru, mai elegant decat o iesire la cafenea – TEATRUL DE CAFENEA este imbinarea perfecta a placutului cu ... placutul.

Joi, 21 aprilie 2011, de la ora 20, in Ritmo Cafe se joaca piesa de teatru NETOTU’ – o comedie de exceptie cu Marius Damian, in regia lui Cristian Juncu, prezentata de Teatrul de Artă Bucureşti. O adaptare după nuvela „Ghimpel-Netotu’” de Isaac Beshevis Singer (distins cu Premiul Nobel pentru literatura) şi istorii din „Cercul Mincinosilor” de Jean Claude Carriere.

"Netotu'" prezintă viaţa dintr-o comunitate evreiască văzută prin ochii prostului satului. Este istoria unui om credul şi inocent care, datorita naivităţii sale, devine victima farselor tuturor apropiaţilor săi. Un monolog introspectiv dramatic, dar umoristic, o filosofie amară, un spectacol despre nedreptatea umană, despre Dumnezeu, dragoste şi o maturitate camuflată în cele mai simple şi modeste exprimări.

Pretul unui bilet este de 30 lei (include la sfarsitul spectacolului open finger buffet si un pahar de vin oferit de Recas). Pentru studenti: 20 lei cu carnetul de student si id.
Numarul de locuri este limitat.

Rezervarile se fac la numarul de telefon 0723 100 500


Etichete:

cultura , teatru , Divertisment , piesa de teatru , Cafenea , Teatrul de Arta Bucuresti , Ritmo Cafe&Lounge , Netotu

Contact

Organizator:

Ritmo Cafe & Lounge

Nicolae Titulescu, nr. 2, Brasov (langa Carpatex)

0729112172


Loc de desfășurare:

Nicolae Titulescu, nr. 2, Brasov (langa Carpatex)

0729112172

Urmează în Braşov 5559

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe