Adaugă
Publicitate

Prezentare

Teatrul pentru copii Arlechino ii invita pe cei mici alaturi de bunici si parinti la teatrul de papusi "Micul Muck" de Gavril Borodan.
Teatrul "Arlechino" isi prezinta spectacolele sambata, de la ora 10:30 si duminica, de la orele 10:30 si 12. Verificaţi programul evenimentului, de mai sus, pentru informaţii actualizate. 

Muzica: Laura Borodan
Scenografia: Gavril Borodan
Distributia: Manuela Zaharie, Cecilia Negru, Erika Mihaly, Adrian Iuga.

Spectacolul este o dramatizare dupa povestea cu acelasi titlu “Micul Muck” a lui Wilhelm Hauff si utilizeaza un stil de joc foarte expresiv - “la paravan” . Micul Muck , un copil orfan cu probleme de natura fizica , alungat din casa de catre rudele lui si obligat sa-si castige singur existenta, trece prin tot felul de intamplari neasteptate pe care le depaseste in final, oferind in acest fel o lectie de viata tuturor, mesajul fiind unul educativ, iar morala desprinsa pe finalul spectacolului este aceea ca orice obstacol poate fi depasit, orice greutate poate fi inlaturata , cu multa vointa si prin perseverenta.


Etichete:

copii , educatie , Teatrul Arlechino , teatru de papusi , poveste , Micul Muck , Gavril Borodanteatru

Contact

Organizator:

Teatrul Arlechino

Strada Apollonia Hirsher, nr. 10, cod postal 500025, langa Centrul Cultural Reduta(in curte cu birourile Filarmonicii Brasov)

0268475243


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Strada Apollonia Hirsher, nr. 10, cod postal 500025, langa Centrul Cultural Reduta(in curte cu birourile Filarmonicii Brasov)

0268475243

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe