Adaugă
Publicitate

Prezentare

Trupa de teatru herz.eigen/ Germania

Teatrul herz.eigen a fost înființat în 2012 de Isabelle Guidi (actriță, pedagog teatral și de dans) și Sophia Müller (actriță, pedagog teatral). În piesele lor, ele încearcă să lege diferite tipuri de artă, cum ar fi muzica, mișcarea, mânuirea păpușilor, cu teatrul.

În ceea ce privește teatrul pentru copii, doresc să găsească modalități de exprimare și teme care ating și mișcă inima copiilor.

Primele lor piese pentru copii de peste 4 ani sunt “Mâncătorul de vise” și “Mica păpușă de cârpă”, de Michael Ende.

O piesă mișcată, pentru copii, după Michael Ende

Mica păpușă de cârpă, cusută din bucăți de pânză colorată, aparține unui copilaș, este cea mai bună prietenă a sa și îl face mereu să râdă. Într-o zi, copilașul, după ce a văzut într-o vitrină păpuși și figurine mai mari și mai frumoase, și-a aruncat păpușa de cârpă pe fereastră.
Din acest moment, aceasta trăiește pe stradă aventuri palpitante și periculoase. În cele din urmă, bunica băiețelului o găsește, o peticește și i-o trimite înapoi. El află între timp, cu părere de rău, ce înseamnă pentru el vechea lui păpușă preferată și că nu poate fi înlocuită cu nicio jucărie din lume.

Teatrul herz.eigen aduce pe scenă povestea pentru copii într-un mod foarte colorat, cu multă mișcare, muzică și elemente ritmice.

Recomandată copiilor de peste 4 ani
Durata: aprox. 55 minute

Biletele (15 RON) sunt disponibile la Centrul Cultural German Brașov, Str. Lungă 31.

Sponsori: Premium Aerotec Romania, Arvato Bertelsmann

Centrul Cultural German Brașov

Deutsches Kulturzentrum Kronstadt

Str. Lungă 31, 1. Stock
500035 Brașov
Tel: +40 268-418.074 sau +40 268-473.104

www.kulturzentrum-kronstadt.ro

www.facebook.com/cultura.kulturzentrum.kronstadt

Contact

Organizator:

Centrul Cultural German

str. Lungă nr. 31, etajul 1 Cod 500035 Brasov

0268473104


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Strada Apollonia Hirsher, nr. 10, cod postal 500025, langa Centrul Cultural Reduta(in curte cu birourile Filarmonicii Brasov)

0268475243

Urmează în Braşov 5658

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe