Adaugă
Publicitate

Prezentare

„Greierele aproape faimos” este un spectacol muzical inspirat din fabulele scriitorului francez Jean de La Fontaine. Spectacolul a fost invitat la Carnavalul Internațional al Copiilor de la Veneția.

3 fabule faimoase sunt transpuse într-un spectacol original, presărat cu mult umor și muzică veselă, antrenantă, atât copiii, cât şi adulţii fiind încurajaţi să cânte împreună cu personajele spectacolului. Promitem așadar, copiilor de toate vârstele, o încântătoare întâlnire cu marionete, personaje, intrigă şi cu o atmosferă plină de veselie.

Din dorinţa sa de a deveni celebru, Greierele, personajul principal, trece prin mai multe întâmplări alături de prietenii săi. El stăruie în dorinţa de a face performanţă în muzică şi reuşeşte în final să-şi împlinească visul, prin muncă şi perseverenţă.
Muzica compusă de Florin Grigoraş creează o atmosferă veselă, antrenantă, publicul – atât copiii, cât şi adulţii, sunt încurajaţi să cânte împreună cu personajele spectacolului. Toţi avem de învăţat din povestea de viaţă a Greierului. Morala desprinsă din acest spectacol ne arată că prietenia, solidaritatea, răbdarea şi strădania înving întotdeauna aroganţa, viclenia şi mânia.

REGIA: Mihaela Grigoraş; SCENOGRAFIA: Monica Baldea (construcţie păpuşi) şi Aurelia Călinescu (pictură); MUZICA ŞI TEXTE: Florin Grigoraş; în DISTRIBUŢIE: Monica Baldea, Mihaela Grigoraş

Biletele se pot achiziționa de la casieria Centrului Cultural Reduta.
Preț bilet: 20 lei (menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii)

Vârstă copii recomandată: 4-10 ani

Ora spectacolului: 11:00
Durată spectacol: 50 min

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe