Adaugă
Publicitate

Prezentare

Teatrul pentru copii MOMOLINO va invita la „Domnisoara Poimaine si Joaca de-a Timpul”, o adaptare dupa cartea cu acelasi nume a scriitoarei Adina Rosetti, cu ilustratie de Cristiana Radu, publicata la editura Curtea Veche Publishing.
Spectacolul este o productie Lumea lui MOMO si Momolino – teatru si povesti pentru copii, in dramatizarea si regia Antoanetei Zaharia. Din distributie fac parte: Antoaneta Zaharia, Ioana Flora si Mihaela Velicu, cele 3 actrite indragite mult de copii si pe care le-ati mai vazut in spectacolele „Ziua in care a fugit somnul”, „Nica si Povestile sale” sau Aventurile lui Hermann. Muzica a fost compusa special pentru acest spectacol si este semnata de Nina Neagu, iar decorurile si costumele poarta semnatura Doinei Pop.
Este un spectacol muzical, hazliu, creativ si cu o profunda nota educativa, si se adreseaza tuturor copiilor, care isi pun intrebari despre timp, pentru cei care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“
Domnul Azi si bătrâna doamnă Ieri, domnişoara Poimâine, Clara, Mama, vrăjitoarea Niciodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.
Cu o durata de 45 de minute, spectacolul se adreseaza copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani si are loc la Centrul Cultural Reduta.
Prețul biletului este de 30 sau 35 de lei, în funcție de poziționarea în sală (cu un bilet poate sa intre o singură persoană; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu este permis să fie ținuți în brațe copii).
Clienții FasTracKids și eXtraSchool beneficiază de locuri și prețuri speciale care pot fi achiziționate de la sediul nostru din Str.Apullum nr.3 (tel 0725 385 385)

Pentru bilete online

http://miniacademia.ro/events/domnisoara-poimaine-si-joaca-de-a-timpul/

Contact

Organizator:

FasTracKids Brașov

Brasov, str. Apullum, nr.3

0725385385


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe