Adaugă
Publicitate

Prezentare

Comedia "Un barbat si mai multe femei" dupa Lenid Zorin, este prezentata de Teatrul de Arta Bucuresti. Spectacolul are loc la Centrul Cultural "Reduta" Brasov.
Regia: Bogdan Husanu
Cu: Paula Chirila si George Constantinescu

Un barbat si mai multe femei – raiul pe pamant sau un iad autentic?
Gavrunski, personajul masculin, cunoaste de-a lungul piesei femeia inger, femeia exaltata, femeia paznic, femeia autoritara, femeia disperata, femeia victima – ele sunt norocul si ghinionul din viata sa. O viata care devine brusc foarte imprevizibila... Paula Chirila, actrita premiata cu „Cea mai buna actrita de comedie „ la Festivalul international de teatru si film „Hyperion“, 2006, pentru rolul din scurtmetrajul „Nunta „ ,regia Deian Carmazan este membra a trupei DIVERTIS, iar pe George Constantinescu il mai cunoasteti din productii ale Teatrului Joint precum: Pam!Pam!, Mananca-ti aproapele, Insomniacii, No Uman No Crai.

Bitelete se gasesc la intrare in sala de spectacol sau la OTP Bank, vis-a-vis de magazinul Star (intrare din str. Nicolae Balcescu).


Etichete:

cultura , teatru , Centrul Cultural Reduta , spectacol , comedie , Teatrul de Arta Bucuresti

Contact

Organizator:

Teatrul Joint

0728967607 Ciprian Cristea


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5556

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe